Stadionul din Areni s-a închis după ce 3 jucători de la Foresta au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Apel al primarului Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat azi într-o conferință de presă că Stadionul Areni, redeschis publicului la începutul lunii pentru activități fizice, s-a închis din nou. Asta pentru că 3 dintre jucătorii echipei de fotbal Foresta Suceava, care face antrenamente pe stadionul municipal au fost depistați pozitiv la testul COVID 19.

”Din cele 19 teste care s-au făcut, trei jucători de la Foresta Suceava au fost depistați pozitiv. Am luat decizia ca stadionul să fie închis, facem o dezinfecție la partea interioară, la vestiare, la grupuri sanitare, la pista de atletism. Așteptăm să vedem ce spune Direcția de Sănătate Publică, în conformitate cu legislația în vigoare. Va avea loc o anchetă epidemiologică în perioada următoare. Până una alta, stadionul rămâne închis, să vedem ce se întâmplă, DSP va stabili când stadionul va putea fi redeschis”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De menționat că Ion Lungu a mai spus că în  municipiul Suceava, ieri, 21 iulie, erau 19 cazuri active cu noul coronavirus. ”Este o cifră rezonabilă față de 1300 cum a fost în luna aprilie. Dar în continuare, trebuie să fim prudenți. Fac în continuare un apel, în condițiile în care virusul este tot mai agresiv, la cetățenii municipiului Suceava, să respecte în continuare legislația în vigoare legată de carantină, de izolare, să poarte mască, să păstreze distanța socială, distanța fizică, în mijloace de transport, pe stradă, în instituțiile publice, să fim vigilenți în continuare pentru că noi, la Suceava am pătimit suficient, să nu crească numărul cazurilor de infectare în continuare”, a transmis primarul muncipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *