Starea drumurilor din județ: se circulă normal pe un carosabil umed. Temperaturi între -7 grade la Cârlibaba și -2,2 grade la Pătrăuți

Astăzi, 09.12.2020, SDN Câmpulung Moldovenesc  a informat Instituția Prefectului – județul Suceava, că pe șoselele pe care le administrează se circulă normal pe un carosabil umed. S-au înregistrat precipitații slabe sub formă de ninsoare peste tot, iar în momentul de față mai ninge slab pe DN 2E.

S-a acționat și se acționează în continuare pentru prevenirea poleiului pe toate sectoarele de drum național. În acest moment toate drumurile aflate în administrare sunt la negru, fără a se înregistra probleme deosebite. Temperaturile sunt cuprinse între – 6° la Vatra Moldoviței și -3° la Câmpulung Moldovenesc.

În cursul nopții SDN Suceava a acționat cu 35 de mașini și utilaje, fiind împrăștiate aproximativ 420 tone material antiderapant. Pe parcursul nopții nu au fost semnalate probleme de trafic.

La nivel județean se înregistrează temperaturi cuprinse între -7 grade la Cârlibaba și -2.2 grade la Pătrăuți. Carosabilul este umed cu porțiuni cu polei sau strat subțire de zăpadă.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a acționat cu un număr de 19 utilaje fiind împrăștiate 224,50 tone material antiderapant.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *