Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Stația de Epurare a orașului Vicovu de Sus, prinde contur. Vizită a primarului Vasile Iliuț pe șantierul noii investiții

La Vicovu de Sus,  lucrările la construirea Stației de Epurare se desfășoară în ritm susținut iar primarul Vasile Iliuț, care a vizitat șantierul noii investiții s-a declarat mulțumit de ritmul în care se lucrează:

”Foarte mulți cetățeni ai orașului Vicovu de Sus m-au întrebat dacă au început lucrările la Stația de Epurare. Da, lucrările se desfășoară conform graficului. Este o lucrare de mare anvergură, se excavează peste 30.000 de metri cubi de pământ, Pe de altă parte, a trebuit să purtăm discuții cu câțiva cetățeni, pentru a ne permite exproprierea, pentru a putea depozita acest pământ.  Stația de epurare se construiește pe strada Drumul cel Nou al orașului Vicovu de Sus. Este o lucrarea amplă, se vor turna aici peste 6000 de metri cubi de beton și vor fi introduse peste 400 de tone de fier în construirea bazinelor stației de epurare, una dintre cele mai moderne.

Constructorii au declarat că se vor încadra în termenele stabilite în contractul încheiat. Sperăm ca vicovenii să fie în cele din urmă mulțumiți.

Prin apropiere trece centura ocolitoare a  orașului, la care se lucrează de asemenea. Șoseaua vine dinspre Punctul de trecere a frontierei, trece pe strada Drumul Nou și se îndreaptă înspre Bilca. Sunt proiecte de milioane de euro de care beneficiem, din fonduri europene”, a explicat primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *