Ștefan Mandachi, cetățean de onoare al municipiului Suceava, pentru implicarea sa în lupta anti – coronavirus

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că astăzi, în ultima ședință de Consiliu Local din acest mandat, Ștefan Mandachi a fost votat cetățean de onoare a municipiului de județ.

”Propunerea pe care am făcut-o a venit din respect pentru un cetățean care s-a implicat foarte mult  la nivelul municipiului Suceava, domnul Ștefan Mandachi.  Am propus să îi acordăm calitatea de cetățean de onoare al Sucevei pentru implicarea sa în limitarea efectelor pandemiei Covid, prin asigurarea cazării și a mâncării pentru cadrele medicale în timpul situației de urgență, aducerea la Suceava a unei unități mobile ATI.

În această seară, la Iulius Mall va fi difuzat un film legat de activitatea lui și cu acest prilej îi voi înmâna diploma de cetățean de onoare al municipiului Suceava. Sunt mai multe persoane care au fost indicate ca meritând această distincție dar suntem în discuție cu Spitalul Județean pentru o listă care să cuprindă și alte nume ale sucevenilor care s-au implicat în combaterea pandemiei Covid 19”, a tranmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *