Ștefan Mandachi donează toate încasările din biletele vândute la filmul “30 ANI ȘI 15 MINUTE”

Ștefan Mandachi face, din nou, așa cum a obișnuit sucevenii și țara întreagă deja, acte de caritate, de suflet. Azi, pe contul său de socializare, a anunțat că donează toate încasările din biletele vândute la filmul “30 ANI ȘI 15 MINUTE”

”ȘTIAȚI CĂ??? DONEZ TOATE ÎNCASĂRILE DIN BILETEE VÂNDUTE LA FILMUL “30 ANI ȘI 15 MINUTE”?

Rămâne cum am stabilit: nu vreau să fac profit cu filmul, ci este un act de protest. Chiar dacă l-am finanțat singur și a costat mai multe miliarde 

Revenind la poză: totul a pornit de la borna de 1 METRU… (pe care am pus-o-n curte la mine după ce a fost vandalizată).

Aseară am lansat filmul “30 ani și 15 minute” la Suceava. Reacțiile au fost extraordinare! Filmul intră în cinematografe din 2 octombrie. Atenție!!! 30/15 va sta în cinema atâta vreme cât este cerere din partea spectatorilor. Am muncit enorm împreună cu o echipă mare de oameni timp de un an și jumătate ca să aducem un gram de conștientizare în societatea românească! Ar fi mare păcat să nu împrăștiem mesajul filmului, așa că vă cer ajutorul, invitându-vă în număr cât mai mare la cinematograf începând de mâine! Primul weekend contează enorm pentru un film! Mulțumesc și vă iubesc!”, este mesajul transmis de Ștefan Mandachi.

 

Redăm prezentarea de pe pagina dedicată documentarului:

”30 de ani și 15 minute”, un documentar manifest

La 30 de ani de la căderea regimului comunist, România este pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește kilometrii de autostradă, dar pe locul întâi la numărul de morți în accidente rutiere.

Antreprenorul Ștefan Mandachi construiește 1 metru de autostradă pe terenul lui, pentru a atrage atenția autorităților care, în ciuda multiplelor promisiuni, nu au reușit în toți acești ani să construiască o autostradă în toată regiunea Moldovei. Ștefan Mandachi cheama românii din țară și din diaspora la o grevă de 15 minute în semn de protest.

Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor în România?

Răspunsul e copleșitor.

“30 de ani și 15 minute”, un documentar revoltător, în cinematografe.

 

Detalii despre programul proiecțiilor: https://www.facebook.com/notes/3015/program-proiec%C8%9Bii-s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na-2-8-octombrie/2256698507808591/

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *