Străjean dat în vileag de un vicovean, pentru că a venit cu Mercedesul, beat la volan, la cazinoul ”Las Vegas” din Vicovu de Sus

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 23.38, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de către o persoană din localitate, cu privire la faptul că la cazinoul ,,Las Vegas”,din orașul Vicovu de Sus, au venit doi bărbați sub influența băuturilor alcoolice, cu un autoturism marca Mercedes, unul fiind conducătorul auto.

Pe la ora 00.12,  polițiștii au fost sesizați pe telefonul de serviciu de către aceeași persoană cu privire la faptul că persoanele la care a făcut referire în primul apel s-au urcat în autoturism, iar automobilul s-a pus în mișcare de la cazinou în direcția comuna Straja.

Un echipaj de poliție care efectua serviciul de patrulare pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus, au efectuat semnal regulamentar de oprire prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, autoturismului marca Mercedes, conducătorul auto conformându-se.

La volanul autoturismului a fost identificat Ilie P., în vârstă de 24 de ani,  din comuna Straja.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *