Ștrandul din Ițcani va fi gata până la sfârșitul lunii iulie dar nu va fi inaugurat pentru că sunt întârzieri la lucrarea de canalizare

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu a anunțat astăzi că lucrările de construcții la Ștrandul municipal din Ițcani vor fi terminate până pe 31 iulie 2022. Din păcate, ștrandul nu va fi dat în folosință în acest an pentru că sunt întârzieri la lucrarea de canalizare de pe strada Ștrandului așa încât inaugurarea va avea loc cel mai probabil anul viitor.

”Vor fi terminate până la data de 31.07.2022, lucrările de construcții la Ștrandul municipal din Ițcani. Se lucrează la instalarea utilităților respectiv gaz metan și energie electrică. Este în curs de amenajare calea de acces în ștrand care va fi un drum betonat.

Sunt întârzieri la lucrarea de Canalizare pe strada Ștrandului, datorită faptului că s-a întârziat achiziția publică. Până nu avem canalizarea funcțională nu se pot face probe la bazine și la stația de clorinare și filtrare a apei.

În acest moment nu putem preciza exact când va fi inaugurat oficial ștrandul. Este un ștrand modern cu instalații de clorinare și filtrare de ultimă generație, cu un sistem performant de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea și menținerea temperaturii stabilite a apei.

Facem tot posibilul să grăbim recepția finală la acest obiectiv important de investiții.”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.