Străzile din Suceava care s-au asfaltat anul acesta, statistică prezentată de viceprimarul Lucian Harșovschi. S-a lucrat mai bine în acest an

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi  a prezentat ieri într-o conferință de presă o situație a lucrărilor care s-au efectuat pe străzile din municipiul reședință de județ anul aceasta în condițiile în care se prefigurează ca vremea să nu mai fie propice pentru intervenții majore , chiar de mâine încolo.

”În perioada ianuarie 2018 – 31 octombrie 2018, am cheltuit 9,7 milioane de lei dintr-un buget de 16 milioane de lei.

Anul acesta, comparativ cu perioada aferentă, am cheltuit 15,4 milioane de lei  dintr-un buun buget total de 21 milioane de lei. Este mult mai bine față de anul trecut dar întotdeauna este loc de mai bine. De la anul  vom intra în forță. Am avut acest program de modernizare a parcărilor care a fost blocat până în luna iulie 2019.

Viceprimarul Harșovschi a transmis și o situație a străzilor pe care s-au făcut modernizări și reabilitări anul acesta, pentru fiecare cartier  al municipiului reședință de județ. Redăm lista străzilor unde s-a intervenit respectiv a cartierelor indicate de viceprimarul Lucian Harșovschi, conform lecturii dumnealui din conferința de presă.

Astfel, în cartierul Burdujeni s-au așternut covoare asfaltice noi pe strada Putna, Tineretului, Eroilor, Cabanei, Podul de la Bazar și breteaua pasajului CF, strada Constructorilor, strada, strada Triajului, strada Grigore Antipa.

În cartierul Ițcani  au fost reabilitate străzile Gheorghe Doja și Biruinței.

În zona Centrală s-au reabilitat străzile Dragoș Vodă, Ștefan Dracinschi, Grigore Vindereu, Dimitrie Onciu, Plăieșilor, Meseriașilor, Anastasie Crimca, străzile Sucevița și Voroneț, strada Curtea Domnească.

În cartierul Zamca s-a turnat covor asfaltic nou pe străzile Grigore Ureche, Ilie Ilașcu și pe ”Milescu Nicolae” . Pe Ion Neculce, a explicat Lucian Harșovschi că s-au și făcut parcări.

În cartierul George Enescu, străzile Zorilor și Lazăr Vicol au fost reabilitate total.

În carierul Obcine, străzile Viitorului, Măgurei și alte străzi, din jurul străzii Stațiunii au fost de asemenea  făcute lucrări de asfaltare.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *