ActualitateAdministratie

Studiul de fezabilitate pentru parcarea cu cinci nivele de lângă Primărie va fi gata luna aceasta. Proprietarii garajelor vor fi despăgubiți

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că până pe data de 28.04.2023, se va finaliza  varianta finală la Studiul de fezabilitate  la obiectivul de investiții „Parcare supraterană strada Stefan Tomșa”, lângă clădirea Primăriei.

”Am convenit la discuția care a avut loc la primărie cu reprezentanții firmei de proiectare  ca parcarea să  fie construită cu parter și patru nivele, să aibă în jur de 330 locuri, 78 de locuri pe nivel. Parterul va fi parțial ocupat deoarece acesta va asigura și calea de acces pentru locuitorii de pe strada Ștefan Tomșa, pentru care parcarea le va bloca accesul în strada Alexandru cel Bun”, a explicat primarul Ion Lungu care a mai arătat că 8 locuri de parcare vor fi dotate cu stații de încărcare electrică.

”Parcarea va dispune de o terasă verde pe acoperișul de la ultimul nivel, pe care în timp vor putea fi amplasate și panouri fotovoltaice.

Este foarte important să aprobăm Studiul de fezabilitate, să putem despăgubi cetățenii care au garaje în zonă, să facem terenul liber de sarcini”, a mai spus Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *