Mopan Suceava
Actualitate

Subsol incendiat pe strada Luceafărului din Suceava. Un bărbat intoxicat cu fum a fost dus la spital

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit în această după amiază, după ora 14.00,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc de locuințe, din municipiul Suceava, strada Luceafărului.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la subsolul unui bloc, acesta fiind localizat și lichidat de către echipajele trimise la fața locului. La blocul alăturat, a fost identificat un alt focar, acesta fiind localizat și lichidat de către terțe persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

La fața locului a fost găsit un bărbat intoxicat cu fum, care a fost transportat la spital de către ambulanța SMURD TIM. În urma evenimentului, nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *