Mopan Suceava
Actualitate

Suceava: 4 – 6 octombrie 2020, campanie de reciclare a dozelor din aluminiu și a sticlelor PET, pe Esplanada Casei de Cultură

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, în calitate de suporter local al Campaniei „Naționala de Reciclare”, informeză că, în perioada 4-6 octombrie 2020, caravana campaniei va staţiona în municipiul Suceava, pe Esplanada Casei de Cultură, locaţie în care locuitorii oraşului sunt aşteptaţi să depună doze din aluminiu și PET-uri, în intervalul orar 10.00-18.00.

„Naţionala de Reciclare” este o campanie organizată de Asociaţia Alucro, în parteneriat cu GreenPoint Management, PENNY, Coca-Cola HBC, Bergenbier S.A. şi Can Pack Recycling, adresată publicului din oraşele Tulcea, Iaşi, Suceava, Bacău, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Constanţa și Bucureşti. Locuitorii acestor orașe sunt așteptați să intre în echipă pentru reciclarea dozelor din aluminiu sau a sticlelor PET pe care le au acasă, în schimbul unor premii care pot fi folosite în beneficiul întregii familii.

Campania se desfăşoară cu sprijinul autorităţilor locale, şi îşi propune să contribuie la conştientizarea importanţei colectării şi reciclării dozelor din aluminiu şi a PET-urilor, cât şi să implice oamenii într-un efort comun pentru binele mediului, la nivel de familie, de oraş şi naţional.

Regulamentul campaniei poate fi găsit pe site-ul Asociației Alucro https://alucro.ro

 

        

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *