Suceava a cedat Bucureștiului locul întâi la numărul de infectări cu COVID. În clasamentul național de azi, județul nostru se află, cu 18 cazuri noi, pe locul 18

Continuăm demersul inițiat de cotidianul online Suceava smartpress, de prezentare zilnică a evoluției cazurilor noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, pe județe, așa cum sunt transmise datele oficial.

După cum v-am spus, noi doar le reașezăm, tabelat, comparativ cu ziua precedentă, pentru a fi mai lămuritoare atât pentru noi, cei care facem această statistică, cât și pentru cititorii care, ne închipuim, vor putea mai ușor să vadă unde este poziționat județul Suceava, de la o zi la alta, și cum evoluează în clasamentul național al pandemiei.

Ieri, cu 15 cazuri noi, județul Suceava se afla pe locul 12. Astăzi 18 iulie, cu 18 cazuri noi, județul Suceava  coboară pe locul 18 clasamentul cazurilor noi de îmbolnăvire.

De remarcat că, pentru prima dată de la debutul pandemiei, județul Suceava nu mai este lider național în ceea ce privește numărul total de îmbolnăviri, municipiul București trecând pe primul loc, cu 4260 de cazuri față de 4251 în județul nostru.

Starea de alertă s-a prelungit pentru încă o lună, legea carantinării a mers către promulgare. Respectând regulile ne respectăm pe noi între noi și putem ajunge la normalitate.

Publicația online  Suceava smartpress oferă și va oferi în zilele următoare,  un tablou corect și  oficializat prin cifrele zilnic prezentate,  reprezentând numărul de îmbolnăviri de COVID – 19  pentru fiecare județ în parte, pe baza datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *