Suceava are de azi încă un loc de joacă modern. Primarul Ion Lungu a inaugurat noul parc situat lângă sediul primăriei din Burdujeni

De astăzi, municipiul Suceava mai are un nou loc de joacă, modern, colorat, la fel de frumos ca cel inaugurat ieri în parcul central al Sucevei.

Noul spațiu de joacă modern este situat în cartierul Burdujeni, lângă sediul primăriei pe strada Grigore Antipa, un loc de joacă de aproximativ 1000 mp realizat de firmele DIASIL și RITMIC din Suceava, în baza contractului încheiat în urma licitației care a avut loc.

Asemeni zilei de ieri, inaugurarea s-a realizat fără prezența copiilor, întrucât locurile de joacă sunt închise conform hotărârii date la nivel național.

Primarul Ion Lungu, prezent la inaugurare a transmis că în măsura în care numărul cazurilor de infectare va scădea se va insista la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru deschiderea locurilor de joacă.

Locul de joacă este modern, amplasat pe 1000 mp, viu colorat, pe trei nivele, cu o înălțime de 9m. Copiii cu vârste cuprinse între 3-15 ani se vor bucura de noul parc.

Se pot juca concomitent 165 de copii.

Totodată, lângă spațiul de joacă a fost amenajat un spațiu verde, de relaxare de 1000 mp, pe care s-au montat bănci moderne.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *