SUCEAVA ESTE ALĂTURI DE TINA – FLORENTINA. 20 DE OAMENI AU DONAT SÂNGE ASTĂZI PENTRU FATA DIN SUCEAVA ACCIDENTATĂ GRAV LA CLUJ

O fată minunată, Florentina Sumuciuc, deșteaptă cum puțini au cunoscut, care poartă pe umeri un kilogram și jumătate de creier într-un cap ce se sprijină pe un subțire gât și este înfrumusețat cu trăsături fiziologice formidabil de frumoase pe fața sa, trebuie ajutată acum, nu mai îndată, azi, nu mâine.
O tânără de 26 de ani din Suceava, pe care o recunoaște toată lumea, o iubește și, pe siteurile de socializare, este încurajată, are nevoie de sânge pentru a putea reveni printre prietenii ei.

Florentina – Tina Sumuciuc fata din Suceava, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și absolventă a Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava care a fost grav accidentată pe o trecere de pietoni din Cluj Napoca, a transmis prin intermediul prietenilor și rudelor o cerere de ajutor. Nu bani, nu compasiune, doar sânge pentru ca circulația sanguină să îi fie repusă în funcțiune. Apelul lansat pe rețelele de socializare de rudele și prietenii Florentinei Sumuciuc, nu au rămas fără efect la Suceava.
Astăzi, la Centrul de transfuzii Suceava, s-a făcut o primă statistică: au donat sânge pentru Tina – Florentina Sumuciuc 20 de oameni cu suflet mare, cu confirmare, pentru ca tânăra de 26 de ani să revină la fel cum era înainte, între prieteni. 20 de persoane numai la Centrul de Transfuzii din Suceava. Revenirea ei nu va fi ușoară dar, beneficiind de atâția prieteni din toată țara, așteptăm ca Florentina să coboare de pe patul de spital pentru a-i îmbrățișa pe toți care i-au fost alături, cât mai repede cu putință.

Un gând bun de la fiecare dintre noi o poate ajuta pe Tina- Florentina!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *