Suceava România – Monastir Tunisia, destinație de vacanță cu plecare de pe Aeroportul Suceava începând de azi, pentru toată vara. 400 de euro de persoană, pentru un sejur de 7 zile

Astăzi la Aeroportul ”Ștefan cel Mare” de la Salcea, Suceava, a fost consemnat un nou eveniment important pentru dezvoltarea porții aeriene a județului. O cursă internațională nouă a fost așteptată, prefigurată de o conferință de presă a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a anunțat că de azi, de pe aeroportul județean, va pleca în premieră o cursă nouă, destinație fiind Monastir – Tunisia prin intermediul firmei AMARA Tour .

”Astăzi va pleca prima cursă, un Airbus 320 cu capacitate de 177 locuri, 171 de locuri ocupate, grad de ocupare 97%, prima cursă spre Tunisia de pe Aeroportul Ștefan cel Mare. Este un semn foarte bun. În nordul Africii, destinația nouă, Monastir, are ceva comun cu Bucovina, 8 monumente UNESCO are și această destinație la fel ca Bucovina”, a transmis președintele CJ, Gheorghe Flutur.

Directorul Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, Ioan Măriuța, a transmis mulțumiri companiei AMARA Tour cărora le-a promis  servicii de cea mai bună calitate în ceea ce privește securitatea și siguranța pasagerilor.

Haithem Souani, director general al AMARA Tour, a arătat că firma pe care o conduce este una tânără,  înființată în 2017 dar cu o echipă cu experiență vastă în domeniu, de 15 ani. Firma are sediul în Cluj Napoca. Primele zboruri au fost de la Cluj Napoca, către Antalia Egipt și Tunisia, în anul 2018 fiind înregistrați 13.600 de turiști. Pentru 2019, am deschis operare spre alte destinații, din Oradea, Tîrgu Mureș și Cluj Napoca pentru alte destinații turistice din bazinul Mării Mediterane – Turcia, Egipt, Tunisia.  Astăzi a fost prima cursă cu plecare din Suceava spre Monastir – Tunisia.

Vasile Nistor, reprezentantul Agenției de turism Life Tour, un recunoscut de acum promotor în domeniul turismului din mediul de profil sucevean, a construit și o mică filozofie a turistului sucevean, care dorește să viziteze nu doar hoteluri de patru stele, ci și locuri pe care nu le-au mai văzut decât cel mult în filme. Și multe astfel de locuri pot fi văzute cu prețuri acceptabile chiar și pentru sucevenii cu venituri nu foarte mari. 400 de euro de persoană este oferta AMARA Tour, reprezentată în conferința de presă de azi de către  directorul general Haithem Souani de la AMARA Tour și de managerul de vânzări al Agenției de turism Life Tour, Vasile Nistor.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a punctat că Aeroportul Ștefan cel Mare de la Suceava este bun pentru plecarea sucevenilor la locurile de muncă din alte părți ale Europei, foarte bun pentru cei care doresc să își petreacă concediul în locuri pe care nu le-au mai văzut. Dar totodată, el a făcut un apel la agențiile de turism să promoveze o atitudine de reciprocitate. Să fie atrași și turiști din acele țări cu rezonanță turistică mediteraneană spre mai răcoroasa Bucovină.

Reprezentanții AMARA Tour și LIFE Tour, Haithem Souani și Vasile Nistor, au garantat securitatea turiștilor suceveni care vor ateriza la Monastir – Tunisia. Mai mult ei vor avea ghizi vorbitori de limba română,  vor putea vizita locații din afara circuitului turistic standard.

Prețul etalon fiind de 400 de euro pentru un pasager  al cursei charter Suceava – Monastir, o familie cu un copil, pentru un sejur de 7 zile, cu toată oferta atașată, 1300 de euro iar pentru o familie cu 2 copii, 2000 de euro pentru cele 7 zile de sejur, garantate ca fiind pe placul ”evoluțiilor în gusturi în materie de vacanțe”, cum a spus managerul de vânzări al firmei LIFE Tour, Vasile Nistor.

Completăm noi: Pentru împătimiții Star Wars: prin Tunisia se ascund sub nisipuri, ultimii cavaleri Jedi, de acum peste 40 de ani  satul în care a crescut Luke Skywalker, ca exemplu.  O ofertă suplimentară, care poate fi luată în calcul. Pentru turiștii amatori de Tunisia. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *