Suceava și localitățile din jur ies din carantină în această seară!

Guvernul a luat decizia de a se ridica starea de carantină pentru municipiul Suceava și cele opt localități limitrofe: orașul Salcea și comunele Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți, Mitocul Dragomirnei și Adâncata. Vestea a fost  conținută într-o ordonanță militară care afost  emisă și   anunțată în această seară de către ministrul de Interne, Marcel Vela. Ordonanța intră în vigoare din momentul publicării acesteia în Monitorul Oficial. 

Iată câteva dintre declarațiile ministrului de Interne Marcel Vela, după ce a prezentat conținutul Ordonanței Militare nr. 12, prin care s-a dispus ridicarea carantinei pentru municipiul Suceava și localitățile limitrofe, preluate de pe site-ul Hotnews: 

”Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. Mulțumesc medicilor, prefectului, președintelui Consiliului Județean. Ordonanțele militare, toate mesajele către dvs nu au făcut decât să consolideze zidul împotriva unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Ne-au făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună. Acum am arătat că putem fi uniți Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate. Știm exact ce avem de făcut – să respecăm toate indicațiile, de la respectarea distanțării, până la spălatul pe mâini. În acestă luptă nu a existat de multe ori o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de periculos. Poate că au existat foarte multe momente în care am fost uimiți de acest pericol. Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs și la cum putem face să resimțiți cât mai puțin acestă bătălie. Vă garantez împreună cu colegii din guvern că vom trece cu bine și pestea aceasta. 

Dumnezeu să binecuvânteze România!”

 

 

 

Please follow and like us:

3 comentarii la „Suceava și localitățile din jur ies din carantină în această seară!

 • 13 mai 2020 la 22:40
  Permalink

  Asta daca nu se va repeta ,, istoria ” de la Paste, adică sa apara iar presedintele, grijuliu, sa spună ca e o decizie greșită. Tot circul ăsta a fost creat, de fapt, pentru a evidentia un mare erou al Sucevei . Era clar, potrivit ordonaței 6 , ca nu se putea menține carantina, decât cu un nou decret . Insa au lasat-o așa ca sa para un mare salvator al Sucevei, exact cel ce a ingropat-o !

  Răspunde
 • 14 mai 2020 la 9:16
  Permalink

  Nu stiu daca suntem in masura sa judecam anumite decizii.Important este ca am trecut de acest episod

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *