Suceava: situația lucrărilor la drumurile județene, ordine de începere a lucrărilor, proiecte tehnice finalizate, reparații în curs

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava a prezentat situația lucrărilor la drumurile județene. Astfel, a anunțat că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul Mălini-Slatina-Găinești unde în paralel se realizează și lucrări de canalizare cu subtraversări pe sub drumul județean.

De asemenea, a fost emis și ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Hârtop-Vulturești, Boroaia-Giulești și Panaci-Glodu.

Referitor la drumul Rădăuți-Bilca, Gheorghe Flutur a transmis că licitația va fi reluată întrucât nu s-a prezentat niciun ofertant.

”S-a finalizat proiectul tehnic, drept care se scoate la licitație drumul Frasin-Stuplicani-Holda.

Cu privire la modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb a fost primit avizul referitor la ariile protejate Natura 2000 și se mai așteaptă avizul de mediu urmând să fie lansată licitația pentru execuție.

Firmele de construcții au început reparațiile. Suntem în căutarea de soluții pentru a asigura finanțarea după efectele creșterilor costurilor ca urmare creșterii prețurilor materialelor și majorării salariilor în sectorul construcțiilor” a mai transmis președintele Consiliului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *