Suceava smartpress, cuvânt de mulțumire. Au trecut doi ani. Urmează alții

Dragi prieteni!

Știam că sunteți cu miile, dar nu m-aș fi gândit că dumneavoastră v-ați face răgaz în așa număr de mare,  pentru a trimite în spațiul online  gânduri bune pentru Suceava smartpress. Când numărul mesajele de felicitare, tastate individual de dumneavoastră pe felurite căi de comunicare a depășit o mie, dorința noastră  de a răspunde personal fiecăruia dintre dumneavoastră ne-a determinat să perseverăm.

Mulți dintre domniile voastre au reverberat ieri, în sistem digital, cu bucuria ziarului online Suceava smartpress, care a anunțat că a împlinit  2 ani de viață  mult timp după miezul nopții  și în continuare, pe parcursul zilei de azi.

Este un fapt minunat!  Și la o adică, bucuria cea mare este că  avem prieteni care știu, dar se fac că nu știu, care este treaba cu fusul orar. Și tocmai de aceea ne provoacă, la ore considerate de unii nepotrivite. Cuvintele domniilor voastre sunt covârșitor încurajatoare!  Ne puteți găsi, oriunde ne-am afla, cei de la Suceava smartpress și  ori vă veți afla!

Când ai prieteni care te întreabă câte ceva, pentru a obține informații în plus, dincolo de informarea cvasioficială a unui articol iar un om reporter caută să găsească soluția la o problemă punctuală, e lucru bun.

Și când avem prieteni care ”ard” latura stângă a ecranului de calculator cu gânduri bune, când oamenii nu își bat joc de munca de jurnalist  și dau ”laicuri” la efort comun, în atât de mare număr, noi simțim că nu ne-am născut degeaba!

La mulți ani  Suceava smartpress!

Și vorba veche, ”Ad mea vea Esrim”. Adică să ne întâlnim la 120 de ani, sănătoși cu toții!

Mulțumim!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other