Suceava smartpress, emisarul lui Moș Crăciun la Casa de tip familial ”Universul Copiilor”, din Rădăuți. Intermediarii prin care Moșul a trimis cadourile: SAVCOM, KILLER Horodnic, FACOS și CONSUC

Perioada sărbătorilor de Crăciun reprezintă pentru mai toți dintre noi, acel interval de timp în care dorim să fim mai buni unul cu celălalt, să aducem bucurii semenilor noștri și, de ce nu, să și așteptăm ca sentimentele să ne fie împărtășite. Și pentru ca acest spirit al Sărbătorii Nașterii Domnului să prindă și contur material, s-a întrupat Moș Crăciun. Acesta, precum știm cu toții, are ajutoare fel de fel, fiindcă altcumva nu ar putea să răspundă dorințelor copiilor de pe întreaga planetă.

Astfel de mesageri am fost și noi, cei de la cotidianul online Suceava smartpress, vineri pe la amiază când am descins în curtea Casei de tip familial ”Universul Copiilor”, din municipiul Rădăuți. Nu am mers acolo cu mâna goală pentru că alte ajutoare ale lui Moș Crăciun, generoase cu laudele la adresa celor cam 20 de copii care trăiesc în această casă denumită ”Universul Copiilor”, au pus vorbă bună Moșului iar acesta le-a trimis cadouri minunate.

Astfel, reprezentanții firmei SAVCOM Suceava au preluat sarcina de a oferi pe săturate copiilor dulciuri dintre cele mai minunate, sucuri delicioase și fructe aromate. Firmele KILLER Horodnic și FACOS Șcheia au preluat responsabilitatea ca de pe masa de Crăciun a copiilor să nu lipsească preparatele tradiționale pe care oricine le așteaptă, fie mare, fie mic. Fiindcă așa este lăsat din moși –strămoși, masa de Crăciun trebuie să fie în fiecare an îndestulată. Iar prin intermediul firmei CONSUC Suceava, Moșul a pus în portbagajul celor de la Suceava smartpres, băuturi răcoritoare înviorătoare.

Mai departe, povestea este și mai frumoasă. Copiii au cântat colinde, emisarii lui Moș Crăciun nu s-au lăsat nici ei mai prejos iar când și-au luat la revedere unii de la ceilalți, toți au rămas cu sufletele încărcate în plus cu câte un dram de bucurie.

Desigur, nimic nu poate suplini dragostea părinților care ți-au dat viață. Dar văzând că și la Casa de tip familial ”Universul Copiilor”, cei mici au zâmbetul pe buze și ochii strălucitori acum, de sărbători, conchidem că și anul acesta Moș Crăciun și-a făcut bine  treaba.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *