Suceava smartpress, la ”tăierea moțului”. Tocmai ce a împlinit un an de viață

În urmă cu fix 365 de zile, un an bătut, își făcea precaut intrarea în lumea mass media, publicația on-line Suceava smartpress.

S-a născut cu speranță, cu dorința de a fi de folos, cu dorința de a fi pe placul cititorilor, cu intenția de a-și constitui o personalitate proprie în mijlocul  publicațiilor on-line. Strădaniile noastre nu au fost în zadar.

Milioane de accesări, 3969 de articole publicate până în momentul în care scriem aceste rânduri, din toate domeniile de interes pentru suceveni și pentru românii din toate colțurile lumii, sute de mii de aprecieri, sunt câteva elemente care ne îndrituiesc să credem că Suceava smartpress nu s-a născut degeaba.

Separat de cotidienele demersuri jurnalistice, în aceste zile am înființat și o editură. Va avea ușile deschise  tuturor autorilor, suceveni sau nu, care au talent și care nu au avut parte până acum de un editor pentru tipărirea creațiilor proprii.

Vă mulțumim din suflet, dragi cititori de pretutindeni,  pentru încrederea acordată până acum și vă promitem că nu vă vom dezamăgi nici în viitor.  

Cu multă prețuire, Neculai Roșca.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *