Suceava, un an după carantină, DSP în avangarda luptei împotriva covid, cu Gabriela Băncilă, purtător de cuvânt al DSP Suceava la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând cu mâine seară, sâmbătă 10 aprilie, ora 20, o întâlnire cu Gabriela Băncilă,  purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava. Ea este persoana care a reînnodat  legătura acestei importante instituții județene  cu publicul, prin intermediul mass media, și nu doar atât.  Suceava, un an după carantină cu  DSP în avangarda luptei împotriva covid, cu Gabriela Băncilă, de mâine seară, la Televiziunea Intermedia.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.