Suceava, una dintre cele mai frumoase destinații românești, recomandată de Ministerul Turismului la World Travel Market din Londra

Specialiști ai ministerului Turismului prezenți la târgul de turism din Londra, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, au oferit informații tuturor celor interesați de destinația turistică România. ”Vizitatorii standului țării noastre au luat contact cu frumusețile României direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei „virtual reality” cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinații românești, Suceava”, se menționează în comunicatul Ministerului Turismului.

Ministerul Turismului a participat la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra. Standul României a fost pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Turismului tuturor operatorilor de turism din România interesați de promovare în cadrul expoziției londoneze. Astfel, 41 de coexpozanți publici și privați, printre care și Suceava, au prezentat oferta turistică a României sub același acoperiș cu liderii industriei care împărtășesc noile tendințe și inovații din sectorul de turism.

La cea de-a 39-a ediție a târgului de turism de la Londra, reprezentanții Ministerului Turismului au promovat cele mai importante destinații turistice din România în contextul celebrării Centenarului și al preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene din 2019.
Ministerul Turismului a venit în întâmpinarea celor prezenți la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care rulează pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului. De asemenea, în cadrul standului Ministerului, cei care au dorit au putut avea parte de o experiență inedită, călătoria virtuală prin România cu ajutorul ochelarilor VR. În plus, tradițiile românești au fost puse în valoare de un pictor din Bucovina care a prezentat publicului creații de artă populară.
World Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din lume adresată exclusiv profesioniștilor din domeniu și reprezentanților mass-media din întreaga lume.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.