Sucevean altoit de soacra aprigă, sosită în vizită. Deși a chemat poliția în ajutor, bărbatul nu a depus plângere împotriva soacrei

În seara zilei de ieri, la ora  21.10, poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat  de 37 ani, care a reclamat faptul că a fost agresat de către soacra sa.

Apelantul a fost găsit de către echipajul venit la fața locului în fața blocului, fiind vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Cu privire la evenimentul sesizat, acesta a declarat faptul că, în timp ce se afla împreună cu soția sa, s-a trezit cu soacra sa, în vârstă de 66 ani, venită în vizită tocmai atunci, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a unor discuții în contradictoriu, soacra și-a altoit ginere, lovindu-l cu palmele în zona spatelui, fără a-i provoca leziuni vizibile.

Polițiștii au luat declarații soției și soacrei bărbatului agresat, care au declarat că din cauza faptului că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice, dar și a mai multor neînțelegeri mai vechi, conflictul a degenerat, iar soacra, aprigă din fire, l-a lovit cu palmele în zona spatelui.

Polițiștii au completat Formularul de Evaluare a Riscului conform Legii privind violența domestică, însă a reieșit că NU există risc iminent asupra vieții și integrității bărbatului, aceasta declarând că nu dorește emiterea unui ordin de protecție împotriva soacrei.

Bărbatul, deși inițial speriat a apelat la poliție, nu a dorit să depună plângere. De asemenea, nu prezenta urme de violențe pe suprafața corpului și nu a dorit prezența unui echipaj medical sau să fie transportat la spital.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.