Actualitate

Sucevean arestat pentru tâlhărie. A vrut să dea lovitura la o carmangerie Udeșteana. S-a ales doar cu un pet de Cola și cu 30 de zile în arest

Miercuri seară, după ora 20.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie de  65 ani, gestionară a unui magazin din oraș  al firmei de preparate din carne Udeșteana cu privire la faptul  un bărbat a forțat și spart geamul magazinului de pe strada Mărășești.

Polițiștii au aflat de la femeie că o persoană sub influența băuturilor alcoolice a încercat să sustragă mai multe bunuri din frigiderul magazinului, fără să reușească. După mai multe replici în contradictoriu cu gestionara și mai multe jigniri aduse acesteia bărbatul a îmbrâncit-o,  a pus mâna pe o sticlă de Cola de un litru, după care a părăsit incinta magazinului.

După aproximativ 5 minute acesta s-a întors și i-a cerut insistent vânzătoarei bani, dar femeia a încuiat ușa de la intrarea magazinului.

O patrulă de siguranță publică aflată în zonă l-au identificat pe individ în apropierea magazinului, într-o parcare.  A încercat să fugă, dar a fost prins și încătușat.

Bărbatul a fost indentificat ca fiind Sergiu-Alexandru Strâmbu.  de 27 ani din municipiul Suceava, cunoscut cu antecedente penale.

Acesta a declarat la sediul Poliției că din cauza consumului excesiv de băuturi alcoolice nu mai ține minte cu exactitate tot ce a făcut însă a recunoscut că a luat o sticlă de Coca Cola din interiorul magazinului fără a achita contravaloarea acesteia și a lovit cu pumnul geamul de la intrarea în magazin.

S-a dispus față de sucevean măsura reținerii pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, pentru o perioadă de 24 ore.

Ulterior a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Sergiu Alexandru Strâmbu.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *