Sucevean băut și fără permis, reținut după ce a intrat cu mașina pe trotuar, a lovit o femeie și a fugit de la locul accidentului

Ieri după amiază, pe la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea autoturismul Mercedes – Benz pe strada Mărășești din municipiul Suceava, dinspre str. Mihail Kogălniceanu, în dreptul magazinului ”Florea” a inițiat o manevră de viraj dreapta pentru a opri pe trotuar, unde a acroșat-o și o femeie de 49 ani, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din dreptul magazinului respectiv.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală femeii care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul autoturismului  Mercedes – Benz a părăsit locul producerii accidentului până la sosirea organelor de poliție.

La ora 18.10, în urma activităților operative desfășurate,  autoturismul Mercedes – Benz a fost identificat în trafic pe strada Mihail Kogălniceanu la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu. La volanul acestuia a fost identificat Daniel C., de 42 ani, din municipiul Suceava.

Daniel C. a refuzat testarea cu aparatul etilotest și de asemenea a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”.

Prin ordonanţa din data de 17.01.2022 s-a dispus reţinerea suspectului Crăciun Ion-Daniel cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de : „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”, pe o durată de 24 ore, urmând ca ulterior să fie administrat probatoriu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.