Sucevean dat dispărut de vecini, găsit mort în sufrageria locuinței din cartierul George Enescu

În cursul zilei de ieri, 29.04.2019, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un bărbat de 59 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că vecinul său, T. R, de 59 ani, din aceeași localitate, a dispărut de la domiciliu, ultima dată fiind văzut joi, 25.04.2019.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana dispărută domiciliază în municipiul Suceava, bld. G. Enescu, și este cunoscut cu afecțiuni medicale severe, printre care schizofrenie paranoidă.

Din discuțiile purtate de polițiști cu medicul de familie a rezultat faptul că, la începutul lunii aprilie 2019, Trașcă Radu a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Vecinul care a sesizat poliția a precizat verbal faptul că pe rolul Judecătoriei Suceava se află un dosar prin care se încearcă internarea lui T.R.  într-o unitate medicală de profil psihiatric.

S-a solicitat darea în urmărire a persoanei dispărute.

Procedându-se la efectuarea activității de cercetare a locului faptei, respectiv a apartamentului situat în municipiul Suceava, în sufrageria locuinței a fost identificat un cadavru în poziția decubit dorsal. Vecinul a confirmat faptul că persoana decedată este T. R., persoana dată dispărută.

Cadavrul nu prezenta semne de violență, fiind ridicat și depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei medico-legale pentru a fi stabilite cauzele decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *