Mopan Suceava
Evenimente

Sucevean de 31 de ani, găsit spânzurat în baia apartamentului. Bărbatul suferea de depresie

Un bărbat de 31 de ani, din Suceava, pe care părinții nu l-au putut contacta telefonic,  fost găsit spânzurat în baia apartamentului în care locuia.

Ieri, 07.12.2022, la ora 15:56, Poliţia Municipiului Suceava, a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către o angajată a Ambulanței Suceava, care a anunțat că cu privire la faptul că bărbatul a fost găsit spânzurat în apartamentul său.

Echipa operativă din cadrul BIC, în urma verificărilor efectuate, a constatat că bărbatul de 31 ani, care locuia în apartamentul său situat în mun. Suceava, bulevardul 1 Mai, se afla în evidențele cabinetului psihiatric, suferind de depresie și fiind sub  medicamentație.

În cursul zilei de ieri părinții au încercat în repetate rânduri să-l contacteze telefonic, dar nu reușit să vorbească. În jurul orelor 14:20, părinții s-au alarmat și deplasat la domiciliu observând că ușa de acces în locuință este închisă pe interior și nu pot pătrunde în apartament. Au sesizat imediat pompierii, care au forțat ușa la apartament, găsind bărbatul spânzurat în baia apartamentului.

În cauză cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *