Sucevean de 61 de ani mort după ce a suferit arsuri care s-au infectat în perioada spitalizării la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Ieri după amiază, Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 61 ani a decedat în timp ce se afla în Secția de Medicină internă.

În 18 septembrie  2021 bărbatul din municipiul Suceava, cu reședința în comuna Șcheia, a suferit o arsură la nivelul membrelor superioare, la nivelul feței și la torace, motiv pentru care a  fost internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, după ce anterior a primit îngrijiri medicale de urgență la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

În data de 06.10.2021 bărbatul a fost externat din spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași, însă după câteva zile, în perioada 10/12.10, a acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost internat în Spitalul Județean Suceava.

În data de 14.10.2021 la orele  04:10 personalul medical al Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava  a constatat decesul suceveanului, existând suspiciunea unei infecții contactate în perioada spitalizării.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Județean Suceava.

În momentul decesului, numitul Petraru Florin a primit următorul diagnostic: „status post arsură grad III torace + membru superior”. 

 În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.