Sucevean de 63 de ani decedat într-un microbuz TPL

La 11.01.2021, orele 11.48, Secția de Poliție Burdujeni a  fost anunțată prin  112 cu privire la faptul că un bărbat a decedat într-un microbuz al TPL.

La fața locului a fost identificată soția bărbatului de 63 de ani, din municipiul Suceava, ea precizând că în data de 11.01.2021, orele 11.00, a plecat de acasă cu soțul său, cu intenția de a vizita niște rude. Cei doi s-au deplasat cu un microbuz TPL, iar când au ajuns în stația amplasată vis-a-vis de Biserica „Sfânta Treime”, soțului săi i s-a făcut rău și a căzut, inconștient. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, constatând decesul.

Din discuțiile purtate cu femeia a reieșit faptul că soțul său se simțea rău de mai mult timp, în sensul că prezenta o amorțeală la mâna stângă și dureri abdominale, dar a refuzat să se deplaseze la spital pentru investigații. Bărbatul era în evidențele medicului de familie cu hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, hepatită cronică și mai multe boli pulmonare, urmând tratament în acest sens.

S-a luat legătura cu medicul de familie al defunctului, care a precizat că are cunoștință despre situația sa, dar nu este de acord să elibereze certificat constatator al decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *