Actualitate

Sucevean fără permis, oprit după o urmărire de la Păltinoasa până în Șcheia. Bărbatul conducea la un moment dat pe DN17 cu peste 160 de kilometri pe oră

Miercuri seară, după ora 20.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava a depistat în trafic un autoturism marca VW care circula dinspre comuna Păltinoasa spre Stroiești, pe DN 17, condus de un bărbat care a efectuat o depășire neregulamentară, după care a circulat cu viteza de 101 km/h.  Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia.

În continuare, șoferul a acceperat până la  viteza 161 km/h spre localitatea Stroiești, a efectuat mai multe depășiri după care, chiar în interiorul localității și-a continuat cursa cu viteza de 141 km/h, efectuând o altă depășire neregulamentară, continuându-și deplasarea spre Șcheia.

S-a continuat urmărirea acestuia iar la intersecția cu satul Trei Movile, s-a reușit oprirea vitezomanului.

Acesta a fost legitimat, stabilindu-i-se identitatea:  Bogdan P., de 35 ani.

Acesta a recunoscut că are permisul de conducere reținut.  A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a făcut verificarea acestuia în bazele de date, rezultând faptul că deține permisul de conducere însă dar permisul i-a fost suspendat.

I s-a întocmit dosar penal pentru  conducerea unui vehicul fără permis. Pentru abaterile contravenționale la regimul rutier, șoferul a fost sancționat cu 8 amenzi contravenționale în valoare totală de 7.500 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *