Sucevean găsit mort pe trotuarul din fața unei florării, pe strada Jean Bart din Burdujeni

Ieri seară, 18.09.2020, la ora 21:47, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Jean Bart din municipiul Suceava se află un bărbat, căzut pe trotuar, în stare de inconștiență.   

În urma solicitării, un echipaj al Ambulanței s-a deplasat la fața locului, din păcate constatând decesul bărbatului, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 40 ani din municipiul Suceava.

Cadavrul acestuia a fost găsit pe trotuarul din fața unei florării, de la parterul uni bloc situat în strada Jean Bart. Acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului sau urme de sânge. În apropierea acestuia au fost identificate două sticle de băuturi alcoolice, un rucsac în care se afla un tricou și câteva plicuri cu produse farmaceutice, fără a fi găsite documente sau alte bunuri și valori.

Cadavrul a fost transportat la  morga Spitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În  cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”,  cercetările fiind continuate de către lucrătorii BIC. 

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.