Sucevean ieșit fără justificare din zona carantinată, băut la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod la Dolhasca. El și cei doi pasageri din automobil au fost amendați cu câte 10.000 de lei

La 19.04.2020, ora 01.48, Constantin S., de 20 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe D.J.208 S, în localitatea Gulia, orașul Dolhasca, din direcția Gulia către Probota, pe fondul consumului de alcool, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la stânga, pe un sector de drum în rampă, a pierdut controlul asupra direcției de mers  și a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreaptă a direcție sale de deplasare rezultând vătămarea corporală a două persoane, pasageri în auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală  ușoară a lui B.I., de 21 ani, din  Dolhasca și a lui S.I., de 17 ani, din aceeași localitate, care se aflau ca pasageri în autoturism.

Stoican Constantin a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Pașcani.

Conducătorul auto, cei doi pasageri și Stoican Vasile au fost sancționați cu amenda 10.000 lei fiecare pentru încălcarea Ordonanței Militare 3/2020. Șoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *