Sucevean mort după ce s-a răsturnat cu excavatorul pe un câmp de pe raza comunei Șcheia

Ieri, 30.07.2019, spre miezul nopţii, la ora 23.40, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Șcheia, despre faptul că o persoană a murit după ce s-a răsturnat cu un buldo-excavator pe care îl conducea pe un câmp de pe raza comunei Șcheia.

În urma cercetărilor poliţiştilor s-a stabilit că la data respectivă, la ora 20.30, B.G., un bărbat de 36 ani, din municipiul Suceava, s-a deplasat cu un buldo-excavator în Șcheia, la solicitarea unor persoane pentru a efectuat lucrări de reparație la un drum privat.

Victima a efectuat lucrări de reparație cu buldo-excavatorul timp de aproximativ trei ore, timp în care a consumat două doze de bere la o,5 litri fiecare, aspecte ce au fost relatate de către unul dintre martori.

La terminarea lucrărilor B.G. a plecat singur cu buldo-excavatorul deplasându-se către municipiul Suceava., iar în timp ce conducea utilajul pe un câmp din satul Sfântu Ilie, conducătorul nu a observat o pantă de o înălțime de 40 m, autovehiculul a derapat și s-a răsturnat în partea lateral stânga.

Cele două persoane la care a lucrat victima au precizat că au urmărit cu privirea buldo-excavatorul condus de B.G., iar la un moment dat cei doi au observat că utilajul nu mai putea fi văzut, motiv pentru care s-au deplasat la fața locului. Aceștia au constatat că utilajul s-a răsturnat, iar bărbatul nu prezenta semne vitale, motiv pentru care aceștia au apelat 112. 

La fața locului s-a deplasat, un echipaj medical și un echipaj de descarcerare, iar în urma intervenției a fost constatat decesul. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *