Sucevean prins la vama Borş cu autoturisme căutate de autorităţile din Marea Britanie

Duminică dimineață, în jurul orei 1.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Viorel U., în vârstă de 47 de ani, având domiciliul în județul Suceava, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor marca Mercedes și semiremorca tip platformă marca Lohr, ambele înmatriculate în România, pe care transporta un autoturism marca Audi model A6, an de fabricație 2017 și un Nissan Navara din anul 2018, ambele înmatriculate în Marea Britanie.
În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru  autoturisme erau emise alerte de către autoritățile din Marea Britanie, din noiembrie anul 2018, acestea figurând ca ”bunuri căutate pentru confiscare”.
Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră că transportau maşinile și nu ştiau că acestea se află în atenția autorităților.
Autoturismele au fost indisponibilizate la sediul intituției până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire pentru şofer.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *