Sucevean pus pe furat sticle de vin din magazinul benzinăriei OMV Petrom. I-a mers odată, a vrut să repete acțiunea dar a fost prins

Acum două zile relatam cum, pe timp de noapte, un tânăr sucevean a furat o sticlă de whisky dintr-un magazin Profi, din municipiul reședință de județ iar când a încercat să o fure pe a doua, a fost prins. În noaptea de joi spre vineri, un eveniment asemănător s-a petrecut ăn incinta stației OMV Petrom, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

La  ora 04.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către dispeceratul firmei de pază ,,EKIPA”, cu privire la faptul  că  un bărbat a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului Peco OMV de la adresa mai sus amintită.

În interiorul magazinului Peco OMV, a fost identificat C.M.  de 35 ani, din comuna Udești, care a sustras în două rânduri în timpul nopții sticle de vin din magazin.  La ora  00.30 a furat o sticlă de vin în valoare de 46,49 lei și la ora 02.00 a revenit pentru a sustrage de pe raftul magazinului  alte două sticle de vin în valoare de 29,49 lei fiecare, prejudiciul total nemaifiind recuperat.

Cel în cauză a intrat în interiorul magazinului Peco OMV, care este deschis în regim ”non stop”, a luat de pe raft sticlele de vin pe care le-a ascuns sub cămașă,  la cureaua pantalonilor, după care a ieşit din interiorul magazinului fără a le achita.

Faptele comise au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în interiorul magazinului și de angajații magazinului. Suceveanul a recunoscut faptele comise dar vinul furat nu a mai putut fi recuperat.

Reprezentanții  Peco OMV au declarat că se constituie parte civilă în procesul penal cu prejudiciul în valoare de 122,47 lei lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *