Sucevean turmentat, reținut după ce s-a răzbunat pe un aparat de păcănele la un bar de pe bulevardul George Enescu din Suceava

Duminică seară,  pe la ora 19.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către dispeceratul unei firme de securitate din Suceava, cu privire la faptul că un bărbat a distrus un aparat de joc de tip slot machine situat în incinta unei locații situată pe bulevardul  George Enescu.

La fața locului era deja prezentă o patrulă de Siguranță Publică din cadrul Poliției municipiului care îl avea în custodie pe autorul comiterii faptei, în persoana lui M.V. de 31 ani, din municipiul Suceava, care se afla în stare de ebrietate.

S-a stabilit că în data de 20.09.2020, ora 18.30, M.V., fiind în stare de ebrietate, a intrat în incinta barului SIMFONY situat pe bulevardul  George Enescu, Suceava, unde a jucat la unul dintre aparatele de joc de tip slot machine din incinta barului. Pe fondul consumului de alcool și al faptului că ar fi pierdut o sumă de bani în acel loc, bărbatul a lovit cu pumnul în ecranul aparatului, spărgându-i sticla de protecție de pe ecran.

Angajata unității a apelat butonul de panică , iar la fața locului a descins un echipaj de la firma de pază cu care unitatea avea contract și un echipaj de poliție, care l-a reținut și identificat pe autorul faptei. Din cauza stării avansate de ebrietate în care acesta se afla acesta, nu s-a reușit obținerea de date cu privire la comiterea faptei.

Persoana vătămată a depus plângere penală pentru „distrugere”, prejudiciul va fi comunicat ulterior de firma de mentenanță.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *