Sucevean urmărit internațional pentru trafic de droguri în Italia, săltat de la locul de muncă și băgat în arest

Un sucevean de 29 de ani, pe nume Iulian Florin Gherman a fost reținut ieri de polițiștii serviciului de investigații criminale din IPJ Suceava, în baza unui mandat internațional de arestare pentru trafic de droguri.

Conform IPJ Suceava, la 01.04.2019, în baza investigațiilor efectuate, polițiști suceveni l-au identificat pe  Iulian Florin Gherman, de 29 ani, din municipiul Suceava, căutat de autoritățile judiciare italiene, în baza unui mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiunii de trafic ilicit de stupefiante și substanțe psihotrope.

Acesta a fost identificat ieri după amiază, la ora 14.30, la sediul restaurantului Nevada din municipiul Suceava, unde este angajat.  În continuare i s-a adus la cunoștință că pe numele său autoritățile italiene au emis mandat european de adresare  și a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Pe numele acestuia s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței. Gherman Iulian Florin a fost introdus în arestul IPJ Suceava.           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *