Suceveancă bătută de concubinul de care se despărţise în 2014, dar pe care îl mai primea din când în când la ea

În seara zilei de ieri, 13.08.2019, la ora 23.12, o femeie de 42 ani, din municipiul Suceava, a anunţat prin SNUAU 112 faptul că a fost lovită de către un bărbat de 51 ani, localnic, care se afla în vizită la ea.

Apelanta a fost identificată de către poliţiştii care s-au deplasat la domiciliu și a declarat verbal că în seara de 13 august, în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu de la serviciu, l-a găsit pe bărbat în locuinţă. Femeia a avut o relație de concubinaj cu acesta până în anul 2014, după care a rămas în relație de prietenie, primind uneori vizitele acestuia.

Persoana vătămată i-a permis accesul în locuință fostului concubin, iar ea a efectuat diverse activități prin curte. În jurul orei 23.10, când a intrat în locuință, pe fondul unor discuții contradictorii, a fost lovită de fostul concubin cu pumnul în zona feței, după care acesta a plecat, nemaifiind găsit de organele de poliție la fața locului.

Femeia a declarat verbal că nu solicită ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale sau transportul la U.P.U. Suceava.

Aceasta a depus plângere scrisă pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *