Suceveancă infectată cu coronavirus, în stop cardio-respirator la Spitalului de Boli Infecțioase din Iași

HotNews.ro anunță că o pacienta infectată cu coronavirus și internată inițial la Suceava a intrat sâmbătă după-amiază în stop cardio-respirator.

Femeia a fost transferată în această după-amiază la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, a declarat pentru HotNews.ro medicul Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași. Potrivit surselor este vorba despre o femeie în vârstă de 64 de ani care suferă de probleme cardiace și care a revenit recent din Dubai, ulterior fiind diagnosticată cu infecție cu COVID 19.

Conform publicației citate, managerul Carmen Dorobăț a precizat că pacienta este în stare gravă și era internată la Suceava în secția de Terapie Intensivă.
Bilanțul infectărilor cu coronavirus în România a ajuns la 367, raportarea oficială de sâmbătă anunțând alte 59 de noi cazuri, marcând astfel ziua cu cele mai multe îmbolnăviri din țara noastră de la începutul crizei epidemiologice. Potrivit informării făcute sâmbătă, la ora 13, de Grupul de Comunicare strategică, din totalul pacienților, 52 sunt deja vindecați și externați.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *