Suceveancă lăsată fără 3500 de euro de prietenul care petrecuse noaptea la ea. Jaf cu ajutorul burlanului de la bloc

În dimineața zilei de ieri, o suceveancă de 24 de ani, a anunțat poliția municipală că i-a fost furată din locuință suma de 3500 euro. 

Au fost efectuate verificări și investigații și s-a stabilit că în data de 11.08.2021, la ora 08:00, tânăra în vârstă de 24 ani a părăsit locuința din strada Mărășești, în care locuiește cu chirie în municipiul Suceava, deplasându-se la serviciu. Înainte de plecare către serviciu, s-a despărțit de prietenul său Cojoc Gheorghe, care rămăsese peste noapte în apartamentul său.

În urma cercetărilor efectuate, s-au constat următoarele aspecte: bărbat i-a spus prietenei sale că pleacă la adresa sa de domiciliu, însă nu a făcut acest lucru. S-a deplasat în spatele blocului în care locuiește prietena la care tocmai înnoptase,  și, cu ajutorul unui burlan, a escaladat peretele până la etajul întâi. A pătruns în locuința persoanei vătămate pe geamul de la bucătărie și s-a deplasat în apartament, de unde a sustras suma de 3500 euro.

Bărbatul a fost găsit ulterior de polițiști, întreaga sumă sustrasă fiind găsită asupra acestuia și restituită persoanei vătămate, recunoscând fapta comisă.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

   

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.