Suceveni, atenție cum aruncați gunoaiele! Municipalitatea instalează camere de supraveghere video la punctele de colectare, pentru monitorizarea abaterilor

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat astăzi că după toate campaniile de informare făcute cu privire la modul corespunzător de depozitare a deșeurilor, s-a trecut la o nouă etapă, cea de instalare a camerelor de supraveghere video la punctele de colectare.

”Am aprobat, în cadrul ședinței de consiliu, bugetul pentru instalarea camerelor de supraveghere video pentru toate punctele de colectare. În acest fel vom putea monitoriza și interveni în timp real acolo unde se vor constata abateri de la legislația în vigoare, dar și ulterior, prin urmărirea imaginilor înregistrate”, a transmis Harșovschi.

Camerele vor fi integrate în sistemul de supraveghere video existent în municipiul Suceava. Acest proiect are ca scop și responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește modul în care realizează colectarea selectivă.
De asemenea, tot de astăzi a început pavarea punctelor de colectare din Burdujeni și instalarea containerelor colectoare pentru îmbrăcăminte a mai spus viceprimarul Harșovschi.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *