SUCEVENI SUPĂRAȚI, LA PROTEST ÎN ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL. AU CREZUT CĂ VOR RĂMÂNE FĂRĂ LOCUINȚE SOCIALE DAR AU GREȘIT ADRESA LA CARE LOCUIESC

Trei cetățeni care au dorit să își exprime un punct de vedere în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Local, s-au manifestat impetuos, după ce președintele de ședință, liberalul Adrian Arămescu, a declarat întrunirea închisă, fără să li se acorde cuvântul. Cei trei, care au venit în sală încă de la începutul ședinței, au adresat cuvinte disprețuitoare la adresa reprezentanților mass-media și nu au pierdut ocazia de a vocifera la mai toate proiectele ce se aflau în discuție pe ordinea de zi. Nici primarul, nici cei doi viceprimari, nici secretatul Primăriei nu s-au dumirit pe parcursul întrunirii de ieri a consiliului local municipal,  care este scopul vizitei celor trei.  Președintele de ședință Adrian Arămescu a fost cel luat la întrebări, acesta neștiind ce răspuns  să le dea  la reproșurile adresate deliberativului municipal în ansamblul său.

S-a înțeles în cele din urmă că cei trei au venit să protesteze față de intenția municipalității de a ceda Universității Ștefan cel Mare din Suceava două etaje dintr-un cămin aflat în administrarea Colegiului Tehnic ”Petru Mușat”.  Sucevenii recalcitranți ar fi crezut că este vorba despre o altă construcție, care a fost de asemenea cămin internat al Liceului Industrial nr. II, acum colegiu tehnic, în care cel puțin unul dintre aceștia locuiește, temându-se că va rămâne fără acoperiș deasupra capului, după ce USV  va prelua parte din clădirea folosită anterior de Seminarul Ortodox, acum mutat în noua clădire a Arhiepiscopiei. Cei trei suceveni, altcumva bine îmbrăcați, au mai reclamat, dacă tot a fost cineva care să-i asculte că nu au locuri de muncă și poate pe bună dreptate, cineva i-a întrebat dacă nu cumva Primăria trebuie să le facă rost și de neveste.

 

Înregistrarea poate fi vizionată la adresa: https://www.facebook.com/neculai.rosca/videos/1506728959428517/

Please follow and like us:

One thought on “SUCEVENI SUPĂRAȚI, LA PROTEST ÎN ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL. AU CREZUT CĂ VOR RĂMÂNE FĂRĂ LOCUINȚE SOCIALE DAR AU GREȘIT ADRESA LA CARE LOCUIESC

  • 31 august 2018 la 6:13
    Permalink

    S-a dat curaj obrazniciei, prostiei si iresponsabilitatii cu #rezist si cu acel 10 august pus in seama diasporei ca sa se compromita o categorie de romani demni de respect si de recunostinta si ca sa se produca inca o faliere in lumea romaneasca si asa foarte dezbinata! E un fel de noua ura de clasa si un fel de noua rabufnire a proletarului fara munca, fara scoala, fara angajament social, fara calitati!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *