Sucevenii de pe bld. Gavril Tudoraș din Obcine, închiși în casă și lăsați fără apă la robinete, de 1 mai. Conductele ACET din zonă au plesnit în mai multe locuri, de ieri până azi

Sucevenii care locuiesc pe bulevardul Gavril Tudoraș din cartierul Obcine al  municipiului reședință de județ sunt nevoiți să își petreacă ziua de 1 Mai nu numai în autoizolare și carantină, ca toți cetățenii orașului Suceava ci și fără apă la robinete.

Oamenii care locuiesc în zona respectivă au cerut reprezentanților firmei ACET să rezolve problema încă de ieri, când aceasta s-a ivit, dar fără succes. Așa că au apelat la presă pentru a-și exprima nemulțumirea.  Unul dintre ei ne-a transmis că suferă de lipsa apei la robinete alături de alți suceveni de pe bld. Gavril Tudoraș încă de ieri când apa a fost întreruptă până la ora 15.00.  

A  sunat la dispeceratul ACET de unde i s-a spus ca este o defecțiune la Sf. Ilie care se va remedia la ora 15. Întra-adevăr, la ora respectivă ieri, 30 aprilie, a venit apa. Doar că astăzi,  01 mai, încă de dimineață nu este apa, din nou pe bulevardul Gavril Tudoraș. ”Am sunat din nou la dispeceratul ACET și mi s-a spus următoarele : astăzi sunt 2 avarii, prima, cea de ieri s-a reactivat peste noapte și a mai apărut încă o avarie în plus. La întrebarea, când va reveni apa de 1 mai, când se sta în casă, răspunsul a fost : ” am anunțat Prefectura ca apa va reveni la ora 18″. Am vrut să  scriu pe pagina primarului să-i relatez nemulțumirea și să se aloce sume pentru modernizarea/reparații necesare punctului din Sf. Ilie, dar nu s-a putut. Și ieri, și azi, am rememorat vremurile de trista amintire…”, se arată în mesajul transmis de cetățeanul nemulțumit.

Am luat legătura telefonic cu primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a declarat că îl va contacta imediat pe directorul SC ACET SA, Ștefan Groza, pentru a-l determina să rezolve cât mai repede problema.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *