Sucevenii de pretutindeni, invitați de președintele CJ Gheorghe Flutur să contribuie la îmbogățirea programului pentru LUNA DIASPOREI, prin participare activă

Președintele CJ  Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis o scrisoare prin intermediul paginii de internet a Consiliului Județean, adresată sucevenilor din Diaspora, pe care îi invită să participe activ la realizarea de momente culturale, sportive, sociale, pe care ei le consideră importante, cu promisiunea că acestea vor beneficia de sprijin logistic pentru materializare.

Prezentăm în cele ce urmează conținutul scrisorii adresate sucevenilor din Diaspora de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur:

Dragi suceveni de pretutindeni,

La începutul lunii iulie, v-am informat în legătură cu programul ediției din acest an a evenimentului LUNA DIASPOREI, care va cuprinde diverse acțiuni de interes pentru dumneavoastră.

Având în vedere unele solicitări venite din partea dumneavoastră, în legătură cu implicarea directă în organizarea unor acțiuni, vă adresăm invitația de a participa activ la realizarea unor momente culturale, sportive, sociale ș.a. pe care le considerați importante, dar care nu au fost cuprinse în program, urmând ca, la cerere, să asigurăm sprijin logistic pentru materializare.

În funcție de interesul dumneavoastră privind participarea activă la realizarea acțiunilor din cadrul Programului LUNA DIASPOREI, edițiile viitoare ale acestuia vor cuprinde în mod automat acele activități, contribuindu-se, astfel, într-un mod deosebit, la conservarea identității românești.

Așteptăm propunerile dumneavoastră  la adresa contact@cjsuceava.ro până cel târziu marți, 27 iulie 2021.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *