Sucevenii, fără apă caldă din această seară ora 22.00 până vineri după amiază ora 14.00. Cauza: o avarie pe magistrala de transport agent termic “ Oraș”. Apă caldă va fi doar în cartierul Burdujeni

SC THERMONET SRL,  firma care asigură furnizarea apei calde  în cele aproximativ 17.000 de locuințe din municipiul Suceava racordate la rețeaua centralizată de agent termic a transmis în urmă cu o oră că, din cauza unei avarii pe magistrala de transport agent termic “ Oraș”, se va sista furnizarea apei calde menajere la 36 puncte termice din oraș. Este vorba despre cele din zonele Centru, Mărășești, Areni, George  Enescu, Obcine, începând de astăzi 1 mai,  ora 22,00 până vineri 3 mai, ora 14,00.
Avaria, potrivit reprezentanților THERMONET este localizată în zona Pieței Centrale. Zona Burdujeni nu va fi afectată de această avarie, apa caldă fiind furnizată în regim normal în acest cartier, a  mai arătat firma de furnizare a agentului termic într-un comunicat de presă publicat și pe contul propriu de facebook. În acest comunicat este adăugat și un mesaj de scuze:
”Cerem scuze sucevenilor afectați pentru această situație neplăcută  și îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru a relua furnizarea apei calde în timpul cel mai scurt posibil!”.

Please follow and like us:

One thought on “Sucevenii, fără apă caldă din această seară ora 22.00 până vineri după amiază ora 14.00. Cauza: o avarie pe magistrala de transport agent termic “ Oraș”. Apă caldă va fi doar în cartierul Burdujeni

  • 1 mai 2019 la 16:16
    Permalink

    Excroci, sefii cei mari, salariatii sunt obligati sa joace dupa cum canta seful!
    Am o experienta foarte neplacuta cu ei, nici nu vreau sa aud „termonet”, pentru mine nu mai exista!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *