Sucevenii pot alerga pe răcoare! Stadionul Areni deschis, de luni 17 iunie 2019, între orele 6 – 22

Sucevenii pot alerga pe stadionul Areni, dimineața și seara, pe răcoare. Programul de funcționare a fost modificat, de luni 17 iunie, între orele 6 – 22.

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a transmis astăzi un comunicat prin care anunță că în urma cererilor venite de la locuitorii Sucevei, care își doresc să alerge pe stadionul Areni pe răcoare, dimineața și seara, programul de funcționare al stadionului a fost modificat. Stfel, începând de luni acesta va fi deschis de la 6 dimineața până la ora 22.

”Ca urmare a solicitărilor venite din partea sucevenilor, de a putea merge la alergat pe Stadionul Areni și dimineața devreme, când e mai răcoare și înainte de a merge la serviciu, am decis ca de luni, 17 iunie, să prelungim programul de funcționare de la 6 dimineața până la 10 seara. 
Chiar dacă este mai greu să asigurăm personal la stadion atât de mult timp – 16 ore pe zi, merită efortul, pentru a încuraja sportul în rândul populației!”, a transmis viceprimarul Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *