Mopan Suceava
Evenimente

„Sunet și culoare în prag de primăvară”, la Vicovu de Jos, proiect cultural-educativ coordonat de directorul Pompilia Țugui

Evenimentele culturale, educaționale, informative dar și recreative, continuă cu succes și dăruire la Vicovu de Jos!

Spectacole, lansări de carte, șezători, baluri, discoteci, teatru, poezie, artă, toate își găsesc locul, firesc de altfel, la modernul Centru Cultural „Sofia Vicoveanca” care încă miroase a inaugurare!

Joi, 28 Martie 2024, sala de spectacol a Centrului Cultural „Sofia Vicoveanca” a găzduit activitatea din cadrul Proiectului Cultural Artistic ”Sunet și culoare în prag de primăvară” dedicată iubitorilor de artă și frumos.

Un eveniment spectacol în cadrul căruia, elevii de la ”Școala Gimnazială Ioan Vicoveanu” în parteneriat cu elevii „Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumați de către profesorii lor, au celebrat sosirea primăverii prin vernisajul unei expoziții de pictură și a unor momente muzicale deosebite.

În cadrul expoziție ”Intâlnire pe simeze”, activitatea coordonată de Prof. Educație plastică, Drăgoi Ancuța Monica, au expus elevele: Bălici Florentina, Dumitriu Sorina, Pîrghie Sofia și Popescu Teodora.

„Le mulțumim pentru prezență tuturor invitaților și partenerilor din acest proiect: D-nei Inspector pentru Arte prof. Loredana Mihaela Ceică, D-lui Primar. Ing ec. Țugui Vasile, doamnei Director prof. Bejinaru Veronica Alexandra de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”- Suceava, precum și D-nei prof.Iftimiu Adriana.

Felicitări tuturor cadrelor didactice implicate în proiect, precum și elevilor datorită cărora am asistat la un moment de înaltă calitate artistică și culturală” a transmis directorul Școlii „Ioan Vicoveanu”, prof. Pompilia Țugui coordonatorul evenimentului.

Coordonator proiect:

Mai multe informații pe: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083126862771

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *