Mopan Suceava
ActualitateCulturalEvenimente

”Sunet și culoare în prag de primăvară”, spectacol deosebit joi, 28 martie, la Centrul Cultural ”Sofia Vicoveanca” – Vicovu de Jos

Primăria comunei Vicovu de Jos, în asociere cu Școala Gimnazială  ”Ioan Vicoveanu”, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu ” Suceava și Asociația ”Zece pentru Folclor”,  organizează joi, 28 martie 2024, începând cu ora 13.00, la Centrul Cultural ”Sofia Vicoveanca” din Vicovu de Jos, spectacolul ”Sunet și culoare în prag de primăvară”.

Spectacolul va cuprinde momente muzicale susținute de  invitații speciali – elevi ai Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu”, îndrumați de către profesorii de Educație muzicală specializată și de elevi de la Școala Gimnazială ”Ioan Vicoveanu”.

 

”Invităm iubitorii de muzică și frumos, joi, 28 Martie 2024, în sala de spectacol a Centrului Cultural Sofia Vicoveanca, începând cu ora 13. 00, să ne fiți alături, în cadrul Proiectului Cultural- Artistic ”Sunet și culoare în prag de primăvară”.

Un eveniment spectacol în cadrul căruia, elevii de la ”Școala Gimnazială Ioan Vicoveanu” și „Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumați de către profesorii lor, vor celebra sosirea primăverii prin intermediul celor mai emoționante acorduri, fie ele cromatice sau muzicale. Vă asteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de organizatorii evenimentului care au precizat că intrarea la spectacol este liberă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *