Supărat că nu este lăsat să joace la păcănele, un minor recalcitrant l-a luat la bătaie pe administratorul sălii de jocuri Metropolis din Iulius Mall

Marți seara, pe la orele 18.30, Secția de Poliţie Burdujeni administratorul sălii de jocuri de noroc Metropolis din incinta Iulius Mall,  a reclamat la 112 că a fost agresat fizic de un tânăr.

La fața locului a fost identificat atât administratorul sălii de jocuri care a făcut sesizare, dar și agresorul, un anume N.Ș.B., din municipiul Suceava.

Polițiștii au stabilit că pe la ora 18:20 cel din urmă, despre care s-a aflat că are doar 17 ani, a intrat în sala de jocuri Metropolis din incinta Iulius Mall Suceava, pentru a juca la aparate. Întrucât  este interzis accesul minorilor în sala de jocuri de noroc, managerul sălii i-a solicitat să părăsească incinta.

A urmat o discuție în contradictoriu care a degenerat, iar administratorul l-a împins pe minorul amator de păcănele, cu scopul de a-l scoate afară din sală. Atunci băietanul l-a lovit cu pumnii pe bărbatul care administrează sala de jocuri, provocându-i leziuni fizice la nivelul feței.

Cei doi  au fost conduși la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde amândoi au depus plângere penală.

S-a întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „lovirea sau alte violenţe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *