Supărat că și-a pierdut banii la păcănele, un sucevean a înghițit 300 de mililitri de antigel

La 11.02.2021, pe la orele 20.00, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava cu privire la faptul că a fost adus cu ambulanța numitul un tânăr de 27 ani care a ingerat o cantitate de antigel.

Din cele declarate verbal de către acesta a rezultat faptul că la data de 11.02.2021 s-a deplasat de la domiciliu la o sală de jocuri din zona centrală a municipiului Suceava unde a jucat la aparate și a pierdut suma de aproximativ 1500 lei.

Fiind supărat s-a deplasat la un magazin de piese auto din zona stației TPL 22 Decembrie de unde a achiziționat un recipient de 1 litru antigel după care s-a deplasat în parcul de pe strada Meseriașilor unde a ingerat circa 300 mililitri din această substanță. După 30-40 minute și-a dat seama de riscul la care s-a expus și a apelat singur serviciul 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță.

Bărbatul a fost transportat de echipajul medical la UPU Suceava unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat, diagnosticul prezumtiv fiind ,, intoxicație voluntară cu antigel”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *